6.1.11

Working it out.

Nyårslöfte att komma i form? Dåligt samvete? Killen som skrev 4-hour Work Week (Pocketförlaget kör ett mesigare omslag än Modernista, tyckte palmen var klockren som symbol) är ju lite av en idol (it made top three goddammit!), men kolla här vad han hittat på nu. Omslaget är så fult att jag inte vill använda det som illustration för detta inlägg, snodde istället den tänkvärda bilden ovan från hans blogg. Varför ett så fult omslag när det förra var så bra? Här är två bra bloggar för er som kroppshetsar (vem gör inte det), från två fantastiska polare till mig, Sofia och Linda. Läs och begrunda, sen kanske det är dags att tänka om kring nyårslöftena? Bli lite snällare, eller kanske elakare mot dig själv?

3 comments:

Emily said...

Haha, den fick Kristofer av Jonte i julklapp. Helt sinnessjuk bok, och värre douche får man nog leta efter...

Anna W said...

hahaha! jag MÅSTE få låna boken. första boken är dock briljant på väldigt många sätt. problemet är bara att han utgår från sig själv, som älskar att leva på resande fot och träna kampsport hela dagarna. så om man är exakt som honom så kan man lyckas om man följer hans råd. men jag vill ändå läsa!

Anonymous said...

Greate article. Keep writing such kind of information on your blog.
Im really impressed by your site.
Hey there, You've performed an incredible job. I will definitely digg it and individually suggest to my friends. I am sure they'll be benefited from this
website.
Look into my site : GFI Norte