26.5.10

Where Are You!?

Framme i NYC! Efter nästan ett dygn i vaket tillstånd och den alltid lika sega flighten över Atlanten  hann jag igår ta en snabbtur på mässan och även kolla in ett par grymma boklådor, och det enda jag har att säga är: Varför är ni inte här? Om man är det minsta intresserad av bokbranschen, och främst bokhandeln så bara måste man vara här! Det är mina vänner, to die for, helt och rakt igenom - och jag ser fram emot att dela med mig av alla tankar, spaningar och allmänt lösa trådar. Först måste dock ett banalt men ofrånkomligt i-landsproblem lösas eftersom min kära adapter bestämt sig för att inte samarbeta med min laddare till datorn. Så jag måste bege mig till en K-mart (även känd som Apple Store) och fixa det innan jag kan blogga vidare. Men jag uppdaterar givetvis löpande från mässan under dagen - så stay tuned! 

English: Finally arrived in NYC after a long and tiresome trip. But now I'm here, exited to get started. Already checked BEA out yesterday, and some fab bookstores too. But where are all the Swedish people who also should be here?

3 comments:

Emeli said...

Ja, jag är då grön av avund.
Rapportera på!

Anna W said...

hehe. det är bara att åka hit! var inte grön!

Bokbabbel said...

måste erkänna att jag fram tills nu inte hört talas om detta evenemang, men nu är jag liksom Emeli grön av avund och noterar definitivt för kommande år!