9.5.10

Milly Molly.

Milly Molly upphör aldrig att inspirera mig. Jag ville alltid vara Molly, men såg ut precis som Susan. Har man sett ett koolare gäng? I don't think so! 

English: Milly Molly Mandy never cease to inspire. I always wanted to be Molly, but looked just like Susan. They're the coolest crew ever!

5 comments:

spoonful said...

Din nya blogg är superfin!

Rebecca said...

Oj! Detta fick mig att spontanköpa en Milly Molly Mandybok på engelska. De finns ju inte kvar på svenska verkar det som. Nostalgi!

Vettets väktare said...

Nya bloggen är jättefin, men jag tycker att den nya fonten är svårläst, den är lite för stor och det är för stora mellanrum mellan ord. Är det bara jag?

Hoppas du uppskattar lite konstruktiv kritik så här i nystarten, älskar din blogg!

Bokbabbel said...

vad skönt att du inte slutar blogga helt och hållet, ändrade direkt länken hit i stället :) Snygg blogg, men håller med Illusionernas blogg om att texten är lite svårläst

Anna W said...

kul att ni gillar bloggen - den kommer att bli ännu bättre och snyggare. det är är lite beta om man säger så! lite mer photoshop och blogger-mekk så är vi där... hang in there, jobbar på läsbarheten! jag tycker den ser superkonstig ut på PC som det är nu - sitter ni på Mac är det lite bättre. Så PC-people, håll ut! skriv gärna en rad om vad ni vill se och läsa om!

kul också att inspirera till milly-molly-köp! de gamla böckerna finns på antikvariat.