5.7.10

Sommartips #1.

Vet att jag tjatar och tjatar om Illusionisten av John Fowles, men det är faktiskt den ultimata sommarläsningen. Har du den oläst är det bara att införskaffa tillsammans med en enkel charter till valfri grekisk ö och din sommar är gjord (hör jag dock en människa till förväxla den här boken med filmen Illusionisten får de fan en smäll på käften).  

English: One of my all time favourite summer reads! The Magus and a single ticket to the Greek island of your choice and you have your summer right there on a silver platter. Enjoy!

6 comments:

Maria said...

Vet inte om jag vill hålla med om att det är den ultimata läsningen. Jag kämpade med den sommaren 2004 och minns det bara som jobbigt.

Paperback Lover said...

Anna. jag håller med, håller med, håller med. Helt fantastiskt bra är det! Om det inte vore för att jag hela tiden vill läsa nytt nytt nytt skulle jag läsa om den. Med nöje.

Anna W said...

NEJ! den är ju bril-jant! jag älskar allt. språket, ploten, karaktärerna, längden, miljön. try, and try again! :-)

Ann-Sofie på OOOF bok said...

Men du, vilket säreget omslag till boken. Säreget i bemärkelsen att "det har jag aldrig sett" och som i "det tycker jag inte är en helt talande illustration till bokens innehåll." Och slutligen som i "det påminner mig om kvällstidningsnovell"

Anna W said...

jag gillar ebfa:s nuvarande pocketomslag, tycker det funkar, men är också helt KÄR i det här gamla fotoomslaget! så skönt retroballt. det är så sjukt att det blir så kul!

MariaGunsan said...

En helt otrolig bok, den passade perfekt förra sommaren. Att det kan bli så många skruvade vändningar. Hade han skrivit deckare hade han krossat alla.